DeJa BLUE – DeJa BLUE 4+1 Villa

Cena/Ár/Price :

Od. 621,500.00

GLOBAL WORLD REALITY | DeJa BLUE – DeJa BLUE 4+1 Villa

4+1 spálňa, obrovská vila s rozlohou 210 m² s nádherným výhľadom, balkónom s rozlohou 30 m², ďalšou terasou s rozlohou 40 m² a súkromným bazénom s rozlohou 48 m² v novopostavenom projekte DeJa BLUE Eco-Wellness len pár minút od Stredozemného mora!

Projekt DeJa Blue je skutočný eko-rezort, ktorý sa nachádza na východnej strane Kyrénie v oblasti Bahceli. Vďaka dokonalej pobrežnej polohe je tento projekt zaujímavý svojimi apartmánmi postavenými na ploche 100 000 m2, ktoré zaberajú len 12 000 m2. Tieto apartmány ponúkajú neprerušovaný výhľad na more aj na hory.

Projekt pozostávajúci z 229 nehnuteľností sa bude stavať v 3 samostatných etapách. K dispozícii budú všetky typy nehnuteľností, od priestranných štúdií až po apartmány s 1 a 2 spálňami, veľkolepé bungalovy a moderné vily. Medzi budovami vzniknú čerstvé ovocné sady a zeleninové záhrady. Vnútorné steny nehnuteľností sú dokončené charakteristickým obkladom z prírodného kameňa, ktorý je ochrannou známkou developera!

Ústrednou témou celého projektu je ANTI-AGING. Spoločné priestory a záhrady pre majiteľov sú už teraz vybavené najmodernejším akvaponickým pestovaním, ktoré vám poskytne to najlepšie A NAJZDRAVŠIE ovocie, zeleninu, bylinky a koreniny, pričom rešpektuje životné prostredie.

O váš oddych a omladenie sa postará široká ponuka služieb, ako sú vnútorné a vonkajšie bazény, bazén s morskou vodou, kúpeľné a wellness zariadenia, posilňovňa, sauna, plážový bar, reštaurácie, bary, centrum vodných športov, detské ihriská.

Projekt DeJa Blue sa nachádza len 5 minút od medzinárodne uznávaného profesionálneho 18-jamkového golfového ihriska a ďalších 25 minút od mesta Kyrenia, kde sa nachádzajú najlepšie reštaurácie, športové kluby a atrakcie.

K dispozícii tiež :

De Ja BLUE Sunset 2+1 garden aparman

De Ja BLUE Sunset 2+1 Penthouse

 

Ďalšie informácie

Typ ponuky

Predaj

Druh nehnuteľnosti

4+1 Villa

Krajina

Ciprus

Lokalita

Kyrenia / Bahçeli

Počet izby

5

Podlahová plocha

210 m2

Energ. certifikát

A

Balkón

Áno

Bazén

Áno

Parkovanie

Garáž

Poschodie

0

Vzdialenosť k moru

700 m

Záhrada

Áno