Exkluzívny, luxusný byt na predaj zariadený!

Cena/Ár/Price :

172,000.00

GLOBAL WORLD REALITY | Exkluzívny, luxusný byt na predaj zariadený!

Stačí si len vziať kufor, váš vysnívaný domov je už tu!
Győr-Szitásdomb, v obľúbenej, tichej ulici, postavený v roku 2020, 15-bytový, 2-poschodový kondomínium na 1. poschodí, obývacia izba + 1 spálňa, balkón, kompletne zariadený, luxusné prevedenie vysnívaný byt na predaj. Obytná plocha je 59 m2 s balkónom 6 m2. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s americkou kuchyňou a jedálňou (31,6 m2), spálňa (11,15 m2) + šatník (6,06 m2), kúpeľňa (5,19 m2), balkón 6 m2.

Byt má množstvo vstavaných skríň, veľmi vkusne a elegantne riešený každý prvok. Nábytok zobrazený na fotografiách je súčasťou kúpnej ceny. Krásna kuchyňa je vybavená spotrebičmi: indukčná varná doska, digestor, vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Všetky spotrebiče sú ešte v záruke! V kúpeľni a kuchyni sú exkluzívne studené obklady, zvyšok bytu pokrývajú kvalitné laminátové parkety.

K bytu prislúcha uzavretý dvor a súkromný prístrešok na auto na ulici + vlastný sklad o výmere 2 m2. Ich spoločná kúpna cena predstavuje ďalších 5 mil. Vonkajšie steny kondomínia sú z 30 m tehál Porotherm s 15 cm tepelnou izoláciou. Okná sú plastové s výbornou tepelnou a zvukovou izoláciou, elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt je chladený invertorovou klimatizáciou. Vykurovanie a dodávku teplej vody zabezpečuje centrálny plynový kotol s individuálnym meračom. Vysielačmi tepla sú radiátory. Byt má veľmi nízke režijné náklady. Súčasný majiteľ by chcel nehnuteľnosť spätne dlhodobo prenajať.

Ďalšie informácie

Typ ponuky

Predaj

Druh nehnuteľnosti

Byt

Krajina

Maďarsko

Lokalita

Győr

Počet izby

1

Počet kúpeľní

1

Podlahová plocha

59 m2

Rok stavby

2020

Energ. certifikát

A

Balkón

6 m2

Parkovanie

Podzemná garáž

Záhrada

Nie